Тя разказва, че е искала да се прибере у дома още в средата на престоя си в САЩ

Тя обича сладки неща и със сигурност ще оцени десертите с малко калории. На гости в „Събуди се” по NOVA беше Прея. Но не за да представи нова песен или албум, това предстои до края на пролетта, а за да разкаже от първо лице за пътуването си до Маями и за едно музикално предизвикателство, което отправи към Кубрат Пулев.

С МУЗИКА ОКОЛО СВЕТА: Да покориш Емирствата и да се завърнеш в България

„Ходих в САЩ с една млада компания, която се занимава с музика, дигитални технологии и мода. Те са измислили готин начин как в артистично съдържание да се имплементират неща за продажба, но много органично. Те ме поканиха на техните събития, които се въртяха около „Супербол”, обяснява Прея.

ЗВЕЗДЕН УСПЕХ: Синът на Мишо Шамара прави музика за Джей Ло и Бритни Спиърс

Тя разказва, че е искала да се прибере у дома още в средата на престоя си в САЩ. „Планът ни малко се разпадна, а аз много обичам всичко да се върши по правилата”, споделя Прея.

Тя коментира и музикалното си предизвикателство към Кубрат Пулев. „Реших да си пробвам късмета и да призова Кубрат да излезе за своя мач с моя песен. Аз правя още песни и той ще има избор”, каза шеговито певицата.