Момичето избягало от местопроизшествието

Вече има и четвърти задържан за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, научи NOVA. В ареста попадна и приятелката на шофьора, причинил инцидента - Кристиан Николов. Тя и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов са пътували в джипа. Двамата избягали от местопроизшествието веднага след фаталния сблъсък.

Информацията, че задържаните са четирима потвърди и вътрешният министър Младен Маринов. Той обаче все още няма доклад за инцидента.

 

Вчера беше задържана и майката на 22-годишния Кристиан. Джипът, който той е шофирал,  е собственост на търговско дружество – собственост на Десислава Николова. Във вторник следобед тя беше изведена от 3-то РПУ, където прекара изминалия ден. Все още не е ясно дали ще й бъде повдигнато обвинение и за какво точно.

Мъжът, предизвикал катастрофата с Милен Цветков - син на директора на "Винпром Карнобат"

Предизвикалият инцидента 22-годишен мъж беше задържан на място в неделя. Ден по-късно зад решетките се озоваха и майка му - директорът на "Винпром Карнобат" Десислава Николова. Автомобилът, управляван от Кристиан, се оказа собственост на нейна фирма. 

Свещи на прозорците в памет на Милен Цветков и всички жертви на катастрофи (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща