Актрисата не е участвала във филм от римейка на „Ани“ през 2014 г.

Камерън Диас разкри за решението си да се оттегли от актьорството и как това й е помогнало да намери покой, предаде БГНЕС. 47-годишната актриса не е участвала във филм от римейка на „Ани“ през 2014 г., в който тя играе ролята на госпожица Ханиган.

Камерън Диас се е отказала от актьорството

Диаз призна, че се е почувствала така, сякаш е преобразила част от живота си, когато се е отдалечила от Холивуд. Звездата от „Ангелите на Чарли“ се почувствала изморена от светлината на прожекторите и знаела, че трябва да направи нещо.

Камерън Диас разкри защо се е омъжила на 42 години (ГАЛЕРИЯ)

Камерън беше попитана от своята приятелка Гуинет Полтроу, която също вече не играе във филми, в предаването й „In Goop Health“ как се чувства, след като се е отказала от актьорството.

Камерън Диас стана майка за първи път на 47 години

„Мир. Мир в душата ми, защото най-накрая се грижа за себе си. Толкова е уморително да се работи на това ниво и да бъдеш толкова известен. Погледнах живота си и видях, че когато правиш филм, това е перфектното извинение да те притежават. Ти си там 12 часа на ден месеци наред. Нямаш време за нищо друго. Разбрах, че съм предала части от живота си на всички тези хора и трябваше да си го върна.", обясни Камерън Диас.

Камерън Диас за майчинството: Това е най-доброто, което ми се случи

Въпреки това звездата от „Ваканцията“, която роди първото си дете - дъщеря си Радикс, от съпруга си рок звездата Бенджи Мадън преди малко повече от шест месеца, не изключи връщане във филмовия бизнес в бъдеще.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.