Тя разкрива още любопитни подробности за живота на семейството

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл, която разбуни духовете, излезе на пазара. Четивото включва разказ за живота на двойката като част от кралското семейство и подробности как се стигна до решението им да се откажат от титлите и задълженията си към монархията.

12 неща, които научаваме от новата книга за Меган и Хари

Хари и Меган заявиха, че нямат нищо общо с книгата „Да намериш свобода“, написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. Авторите не са интервюирали двойката, а около 100 приближени до тях.

Принц Хари и Меган: Нямаме общо с книгата, която излиза за нас

Преди продажбата пред медии бяха разкрити някои подробности относно съдържанието на книгата, изпълнена с „пикантни” истории от кралския двор. В нея са включени разкази за пропастта в отношенията между Уилям и Хари, породена от отношението на по-големия брат към Меган Маркъл, както и за сериозните търкания между актрисата и съпругата на Уилям – Кейт.

Меган Маркъл на 39: Херцогинята, която се отказа от кралския живот (ГАЛЕРИЯ)

Книгата официално се продава от вторник – 11 август, но британските таблоиди вече се надпреварват да разпространят новите подробности от нея. Какво ново научиха за живота на Хари и Меган:

Меган била отвлечена с кола и завързана

Меган Маркъл е била отвлечена с кола и завързана. Това било част от тренировка, която да научи бъдещата херцогиня как да действа при отвличане. Освен това актрисата е минала най-различни обучителни курсове, които да я научат как да се държи.

Меган Маркъл загуби съдебната битка срещу британско издание

От Двореца забранили на Меган да носи огърлица с инициали

Два дни, след като папараци снимали Меган Маркъл, която си купувала цветя, от Двореца й се обадили, за да й дадат някои наставления. На бъдешата херцогиня е било забранено да носи огърлица с инициали „Х и М”, тъй като това щяло да предизвика вниманието на таблоидите. Това изключително много разстроило актрисата.

Хари приготвил сам вечерята за рождения ден на Меган

Служители на принц Уилям нарочно злепоставяли Хари

Принц Хари подозирал, че служителите на брат му нарочно опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, за да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил разстроен от многото негативна и лъжлива информация в медиите.

„Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са показали нещата така, че Уилям да изглежда по-добре, дори това да означава да очернят Хари”, разкрива източникът.

Принц Хари и Меган мислят за второ дете

Меган изненадала Хари на първото им задгранично пътуване

Меган и Хари посетили Ботсвана през 2016 година. Двамата решили да се отдадат на къмпингуване за няколко дни. По време на почивката актрисата изненадала принца като отишла до тоалетна в гората. Тя опаковала много малко дрехи, почиствала лицето си с мокри кърпички. А принцът бил впечатлен от това „колко земна била Меган”.

Принц Хари: Липсва ми ръгбито (ВИДЕО)

Меган уволнила бавачка на Арчи заради инцидент през нощта

Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, защото била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с отглеждането на сина си. Те промениха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало доволно от първата служителка.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.