Премиерата в ефира на NOVA е на 7 септември

Актьорите, екипът на филма и специални гости се събраха в „Платформа А6” в НДК за специална предпремиерна прожекция на най-новия криминален сериал, който ще се излъчва в ефира на NOVA тази есен. Ивомира Пехливанова бе на мястото на събитието, където зрителите имаха възможността да се насладят преди всички останали на специалния двоен епизод на поредицата при спазването на всички мерки за безопасност.

„Братя“ е един от трите български сериала, които ще бъдат излъчвани в ефира на NOVA тази есен. В него освен заплетените криминални престъпления, зрителите ще видят и затрогващи човешки взаимоотношения. От верни приятели двамата братя Борис и Драгомир Донкови се превръщат в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг в битка за любовта на една и съща жена. „Както е тръгнало от Троянската война, така продължава и до ден днешен“, шегува се Калин Врачански, на когото е поверена една от двете главни роли в сериала - тази на следователя Борис Донков. 

„Братя“ – новата криминална драма в ефира на NOVA

За неговия екранен брат - Драгомир Донков, в чиято роля влиза актьорът Владимир Михайлов, сценарият повтаря реалния живот. „Преди време, когато влязох в казармата, много харесвах едно момиче. Впоследствие брат ми излиза 8 години с нея“, споделя той.

А всеки от зрителите ще открие в "Братя" по нещо от собствения си опит, категорични са главните герои. „Колкото повече гледаш, толкова повече искаш да разбереш какво ще се случи в следващия момент“, убеден е Калин Врачански.

Българската криминална драма „Братя“ с премиера по NOVA тази есен

Братята са различни и в пътя, който са избрали. Борис е следовател, а Драгомир – успешен бизнесмен.

„В голяма степен и двамата се борим за истината. Това, което ми харесва е, че и двамата братя се придържат към това, в което вярват, и преследват целите си с всички средства. За мен е голямо предизвикателство, защото моят герой не се спира пред нищо. Смятам, че това е най-подходящата роля за мен, макар че и двете ми харесват. И двамата братя имат своята история и мотив да се борят за това, в което вярват“, категоричен е Владимир Михайлов.

В ролята на Лора, за чиято любов воюват братя Донкови, влиза красивата актриса Йоанна Темелкова, а как ще се развият отношенията в сложния любовен триъгълник, предстои да видим тази есен по NOVA.

„Никой от нас не е гледал и не знам какво се е получило, но предвид любовта и ентусиазма, с които всички работим, вярвам, че сме се справили много добре. От друга страна целият екип, който стои зад камерата са впечатляващи хора. Даваха абсолютно всичко от себе си нещата да вървят и да се получват добре", споделя Йоанна Темелкова.

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от 7 септември от 22.30 ч. по NOVA.