Вижте какво още каза тя в интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

„Аз съм певицата Марги Хранова, майката Марги Хранова, съпругата и не бих казала звездата, защото не обичам тази дума”. Това каза певицата Маргарита Хранова в интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо.

„Може би в очите на хората съм звезда, което ме радва, но аз смятам, че съм един съвсем нормален човек”, допълва тя.

Певицата споделя, че животът й е бил песен. „Гласът ми е отличителният ми белег. Моят Бог е – бъди добър, бъди устремен, бъди честен и обичай”, казва още певицата. „Нещото, което най-много ме вълнува е моето семейство”, категорична е тя.

Петя Буюклиева: Съпругът ми посвети целия си живот на мен

Хранова коментира, че предвид пандемията, животът й в последно време е по-различен от това, което е било преди. „Имам чувството, че някак си хората свикнаха да не ходят на концерти и на театри с оправданието, че пандемията ги задържа и не трябва да ходят. Има такава раздвоеност в хората”, посочва тя.

„Бунтуват ме много неща. Бунтува ме времето, в което живеем – размириците, протестите. Тъй като съм миролюблив човек, някак си се плаша от всичко това. Случващото се, което гледам по телевизията, някак си ме травмира”, споделя Хранова.

Васил Найденов: Пях със сина на Стораро и резултатът беше добър

И допълва: „Може би не съм достатъчно смела, за да бъда по тези протести. От една страна, искам нещо да се смени, да стане нещо ново. От друга страна обаче, никой не знае какво ще се случи. Човек трябва да се надява нещо да се промени”.

„Политиката не е моята силна част. Искам ако е възможно всичко да е мирно и тихо”, казва още певицата.

Целия разговор гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.