Необикновената разработка идва от САЩ

Животът на ставите може да бъде удължен, потвърдиха специалисти. Необикновена разработка, способна да „ремонтира“ увредения хрущял отвътре, бе открита в САЩ от имунолога д-р Джим Луго.

Със своята специфична 3D молекула иновацията интактен колаген стимулира по естествен начин организма да задейства мощен процес на самовъзстановяване на ставите. Ефективността на откритието е оценена с клинични изследвания, за които самият д-р Луго споделя, че недвусмислено потвърждават неговите ползи. У нас специалното вещество се предлага с името Collanol (Коланол).

Действа по различен начин

Стимулирайки тялото да започне интензивен процес на производство на колаген, интактният колаген в Collanol възстановява разкъсаните нишки в ставния хрущял. Така организмът сам става директен и напълно естествен „доставчик“ на така необходимите „части“ за поддържането и удължаването на живота на ставите. Това значително го различава от обикновените колагени, за които се предполага, че посредством кръвта ще достигнат пострадалите места – процес, силно компрометиран от физиологичната същност на ставния хрущял и липсата на кръвоносни съдове там.

Силата на дозата

 

Значителното подобрение на симптомите, свързани с трудна подвижност и дискомфорт в ставите се доказва от многобройните клинични изследвания. Резултатите са недвусмислени – само 40 mg на ден от интактния колаген, точно колкото са вложени в 1 капсула Collanol, са напълно достатъчни, за да окажат желаното подобрение. Ефектът е осезаем и то дори след 30 дни, а с времето той се увеличава.

Още един плюс за здравето

Усилен с най-новата немска разработка в областта на медицината – мицеларен куркумин – Collanol атакува проблема от няколко страни. Осигурявайки цели 185 пъти по-висока бионаличност на полезните вещества в организма, мицеларният куркумин действа многократно по-бързо в сравнение с обикновената куркума на прах. А благодарение на мощното си антиоксидантно действие той е своеобразен подмладяващ серум за ставната тъкан.

Защо Collanol действа толкова бързо?

Комбинирал в себе си две върхови медицински открития, Collanol е между 100 и 200 пъти по-мощен от масово рекламираните хондроитин и глюкозамин, показва клинично изследване, съпоставило ефективността им. Допълнителен плюс към качествата му е и патентованата технология на производство DUOCAP™ (капсула в капсула), която осигурява прецизно освобождаване на активните вещества директно на местата, където те са нужни.

Опит от практиката

Специалистите по костно-ставни проблеми, които ежедневно се сблъскват с хората, за които дискомфортът се е превърнал в ежедневие, потвърждават, че Collanol демонстрира осезаеми резултати и има потенциала да даде на потърпевшите по-голяма свобода и комфорт при движение. Доказал ефективността си както научно, така и в практиката, продуктът очертава верен и категоричен път в борбата със ставния дискомфорт.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>