Една от големите звезди в хитовия криминален сериал "Братя" разказва за героя си

Владимир Михайлов е една от големите звезди в хитовия криминален сериал "Братя", който се излъчва по NOVA. Той безспорно може да се похвали с много таланти, тъй като се изявява както на музикалната, така и на театралната сцена. Той е бунтар, рокаджия, баща и разбира се... много талантлив актьор, пишат от Vbox7.

Владимир описва героя си в "Братя", като много избухлив и отмъстителен, целта при него оправдава всички средства. "Още в самото начало си зададох въпроса: Ако бях минал през неговите неволи като дете, не бих ли направил същите неща след това… Струва ми се, че той няма избор. Това го прави трагичен герой", споделя Владимир пред "Монитор" и допълва:

"А трагичните образи първо трябва да се харесат на публиката, иначе няма как да съпреживееш трагичната им съдба. Доброто и лошото живеят във всеки от нас. Глупаво е да ги отричаш. Оттук нататък е въпрос на избор, самоконтрол, на борба с егото", казва още той.

 

Иначе Владимир от ранна детска възраст е възпитан да харесва и уважава изкуството. Макар и израснал в семейство на зъболекари, увлечението на Михайлов по изкуството е огромно. Въпреки професията на родителите му, той сподели, че баща му свирел на китара, пеел и винаги бил душата на компанията, а майка му обожавала цигулката.

"Винаги вадеше китарата и правеше рецитал от 100 песни - френски, руски, "Бийтълс". Беше магия... макия, която те кара и ти да бъдеш такъв един ден". Не само майка му свирела на цигулка, а и баба му. Все хора с артистични дарби и отношение към изкуството. Крушата не пада по-далеч от дървото, са казали хората. Напълно обяснимо е, че децата на Влади са също артистични, обичат да рисуват. Малкият му син Зари вече дори се снима в различни клипове, реклами, а в "Братя" игра малкия Драго. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love 2 #little #brother #big #sister #love #jelly #hearts #yard #playing

A post shared by Vladimir Mihailov (@vladdimusic) on

 

"Моите родители имаха специално отношение към музиката, филмите и изкуството въобще. Още от дете мечтаех да се занимавам с музика и кино, да стана певец, китарист и актьор. А след като гледах филма “Исус Христос Суперзвезда”, тези мои мечти придобиха и конкретна форма, или по-точно конкретен образ – на Юда", разказва още.

Казва, че големите сцени са свързани с големи цели. Винаги е имал смели мечти, а и определено притежава характер, за да ги преследва и изпълнява. 

Михайлов учи английска филология, а занаят краде от всевъзможни хора и места. Той казва, че можеш да научиш много от всеки, независимо с какъв опит е. "Всеки артист е уникален има свой поглед, причини и път, които са го довели до този момент. Никога не знаеш с кого говориш, не бива да подценяваш и трябва да останеш отворен за всичко и всички, категоричен е той.

Вероятно някои от вас не знаят, че от дете мечтае да бъде музикант и актьор. Занимавал се е с музика. Преди време Влади сподели, че е снимал видео с група "Сафо" в студиото на американска компания, с която започнал първо да снима. "Там беше един от продуцентите, впечатли се от английския ми, хареса сценичното ми присъствие. Тръгнах на кастинги и така започна снимането в различни продукции“. Сега имаме възможност да го гледаме всеки делничен ден от 22:30 в "Братя" по NOVA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

След малко в '100% Будни' по БНТ :) #good #morning #talkshow #nationaltv #bnt #guest

A post shared by Vladimir Mihailov (@vladdimusic) on

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.