Мощ, достатъчна, за да държи сърцето в строя

С 2100 пъти по-силен ефект в посока изчистване на тялото от натрупаните отрови – свободните радикали – показало специално масло, когато било сравнено с всепризнатия витамин С. Елиминирайки свободните радикали и набавяйки оптималното количество от най-полезните за сърцето вещества, с които то да работи безотказно всеки ден, веществото си спечелило прозвището пръв приятел на сърцето. У нас то се предлага прецизно дозирано на капсули под името Visilife (Висилайф).

Държи сърцето в строя

Проведените клинични изследвания доказват, че само с 2 капсули на ден Visilife понижава „лошия“ холестерол с над 30% и същевременно повишава нивата на „добрия“ с 40% само за 3 месеца. Този резултат многократно надхвърля възможностите на рибеното масло. Освен върху липидния профил, продуктът оказва благотворно въздействие върху цялостната сърдечно-съдова дейност – той подпомага контрола на кръвното налягане, урегулира сърдечния ритъм и подобрява състоянието на кръвоносните съдове. Благодарение на своята биохимична формула, при която незаменимите за здравето омега-3 мастни киселини са свързани под формата на фосфолипиди – точно както са в човешкото тяло – основната съставка на Visilife достига до 50% по-добро усвояване в организма и респективно до двойно по-бърз ефект.

Признание от медицинската общност

Показвайки капацитет, значително надхвърлящ възможностите на конвенционалното рибено масло, маслото във Visilife печели най-високите медицински признания и още с появата си се превръща в любимец на медицинската общност. „Най-добър продукт“ е първият приз, връчен му от престижния конгрес „Nutrition & Santé” („Храна и Здраве”), проведен в Белгия през 2010 год. Не закъснява и признанието отвъд океана, което идва от най-авторитетната здравна организация в Канада – Health Canada (Министерство на здравеопазването), след пълно 2-годишно проучване и оценка на точността, валидността и доказателствата, подкрепящи предявените здравни ефекти.

Благодарение на своята фосфолипидна формула и богато съдържание на астаксантин ефективността на Visilife надхвърля многократно тази на рибеното масло

Оценен и у нас

Встрани от наградите, отредени му на различни международни равнища, именно на родна почва Visilife получи най-високата оценка – признанието на докторите и на препатилите. Той е един от малкото природни продукти за здраве, които докторите прилагат не само в практиката си, но и самите те употребяват при необходимост.

Какво още?

Над 90% от мазнините в клетките на мозъка и очите са идентични с тези, съдържащи се във Visilife, благодарение на което той значително изостря паметта и концентрацията и подобрява зрението. С концентрираната си антиоксидантна сила той активно участва в имунната дейност, повишавайки естествените ни защитни сили, особено при хора в риск. Освен отвътре обаче ефектите му си проличават и отвън – той подобрява състоянието на кожата и поддържа емоционалната стабилност.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>