Клипът се появи в социалните мрежи

В социалните мрежи отново се появи изключително сладко кралско видео, което няма как да не ви накара да се усмихнете! Клипът е от 1985 г. и показва как 3-годишният принц Уилям помага на принцеса Даяна да се гримира. В клипа Уилям нежно потупва лицето на майка си с пудра, а тя му се усмихва. Младият принц носи карирана риза и яркочервени къси панталонки, а Даяна е облечена със синя рокля на цветя.

Уилям и Кейт започват обиколка на Великобритания с влак

Милите кадри са част от задкулисно видео от известна кралска фотосесия с участието на Даяна, Уилям и Хари, който тогава е само на 1 годинка. На няколко от последните снимки, направени от фотографа Тим Греъм, Уилям и Хари са седнали на пианото в дома си в двореца Кенсингтън, а Даяна стои зад тях. Снимките са едни от най-емблематичните за ранното детство на Уилям и Хари, пише Ohnamama.bg.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 30 ГОДИНИ: Кралицата посреща Рождество далеч от Сандрингам

13 години след смъртта си принцесата отново е обект на засилен интерес, благодарение както на последния сезон на сериала „Короната“, така и на новото разследване по нейното интервю от 1995 г. с журналиста на Би Би Си Мартин Башир. В интервюто Даяна говори откровено за разпадането на брака ѝ с принц Чарлз, трудностите на кралския живот, булимията и самонараняването.

Кралица Елизабет и принц Филип празнуват 73 години брак (ГАЛЕРИЯ)

Според кралския историк Робърт Лейси Уилям е гледал интервюто, когато е бил на 13 и е плакал. Лейси разказва, че тогава „нещо в него се е счупило“. 

Принцеса Шарлот тръгна на училище (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кои са бъдещите крале и кралици на Европа (ГАЛЕРИЯ)

Принц Луи в прегръдките на принцеса Шарлот (ГАЛЕРИЯ)

Перлата в кралската корона - Кейт Мидълтън на 38 (ГАЛЕРИЯ)

Хари и Меган си купиха имение за 8 млн. паунда в Калифорния (СНИМКИ)

Монтират статуя на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън

Откачени конспирации за Меган Маркъл, които шокираха света (ГАЛЕРИЯ)

Елизабет II отбеляза 75-ата годишнина от капитулацията на Япония

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.