Певицата нарича парчето “красив химн за любовта”

Селена Гомес изненада почитателите си с нов проект, с който се връща към латино корените си. "De una vez" е първата песен от новия й албум "Baila conmigo" ("Танцувай с мен") и е на испански език. Само за два дни клипът към нея е гледан над 27 милиона пъти.

Във видеото виждаме певицата в митична къща, заобиколена от магически визуализации. Всяка стая представя нейната еволюция. Към края на видеото се появяват думите „Baila Conmigo“, намекващи, че може би предстои втори испански сингъл.

Готварско шоу показва премеждията на Селена Гомес в кухнята

Някои от почитателите й свързаха посланието на песента с Джъстин Бийбър. Историята разказва за вече “непробиваемото й сърце” след множеството разочарования и провалената връзка.

Самата певица нарича песента “красив химн за любовта”, но в текста се пее повече за самочувствието, което идва след проблемите.

Песента е продуцирана от Tainy, Албърт Хайп, Джота Роса и NEON1.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.