Български екип си партнира с певицата за новия й клип

Да танцуваш с Рита Ора между панелните блокове в пернишкия квартал "Тева"! Британската звезда снима най-новия си клип, облечена в носия - в Перник и на Бузлуджа. Само за няколко дни песента й взриви мрежата. Български екип от професионални танцьори си партнира с певицата, а част от хореографията също е дело на българин.

Рита Ора с впечатляващи кадри от Бузлуджа в новия си клип (ВИДЕО)

„Беше много интересно да се работи с Рита. Това не бе просто видео, а мини филм, както самата изпълнителка го нарича. Имахме възможност да работим с доста български танцьори”, каза асистент хореографът Коста Каракашян.

Той и британска хореографка изготвят концепцията и хореографията за клипа. Подготвени са няколко различни варианта, които да отговарят на метеорологичните условия. 

Излиза късометражният филм на Рита Ора, заснет в България (ВИДЕО)

„Беше удоволствие да работим със звезда като Рита Ора. Тя схващаше танците много бързо. На втория ден си поговорихме, разменихме по някоя шега, тя е страхотен професионалист”, споделя една от танцьорките в клипа.

Подробности гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.