А на Св. Валентин херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари съобщиха, че очакват второ дете

Херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари очакват второ дете. Решението  на бъдещата майка да съобщи за бременността си в деня на Св. Валентин идва точно 37 години, след като британската преса обявява, че принцеса Даяна очаква принц Хари. 

Изглежда, че денят, в който влюбената двойка разгласиха щастливата новина не е избран случайно, а е един вид отдаване на почит към покойната принцеса, която обяви втората си бременност на 13 февруари 1984 г., за да позволи на световните медии да подготвят вестникарските си заглавия за следващия ден – Денят на влюбените. 

Хари и Меган избраха да анонсират щастливото събитие с красива черно-бяла снимка, на която двамата са под дърво, а  бъдещият баща нежно гали съпругата си, която е легнала в скута му. 

Полът на бебето, както и датата на очакваното раждане засега остават тайна. 

Второто дете на Хари и Меган ще бъде 5-тият правнук на кралица Елизабет II и принц Филип. 

Бебето на херцозите на Съсекс ще бъде на осмо място в реда за наследяване на трона. 

Новината на двойката идва, след като през ноември 2020 г. Меган Маркъл съобщи в статия за Ню Йорк Таймс, че през лятото е направила спонтанен аборт. 

Меган Маркъл и принц Хари очакват второ дете (ВИДЕО+СНИМКА)

Певицата Меган Трейнър е дарила със син съпруга си, актьора Дарил Сабара.Щастливите родители лично са съобщили новината, публикувайки снимки от болницата в социалните мрежи.

От публикациите им става ясно, че бебето се е появило на бял свят на 8 февруари - шест дни преди термина. Родителите избраха да съобщят новината на празника на влюбените Свети Валентин, когато е трябвало да се роди бебето им. Синът на звездната двойка ще носи името Райли.

"Това сладко момченце трябваше да се роди на Свети Валентин, но избра да се срещне с нас още в понеделник, 8 февруари. Толкова сме влюбени сме. Благодаря ти, Дарил за най-хубавия подарък“ - написа певицата в Instagram. 

Меган Трейнър и Дарил Сабара се ожениха в дома си в Лос Анджелис през декември 2018 г. Певицата и бъдещият й съпруг се запознаха през 2014 г. на среща, уредена от актрисата Клоуи Грейс Морец. Двойката оповести през октомври миналата година, че очаква първото си дете.  

Топ моделът Елза Хоск стана майка за първи път. За Елза Хоск и приятеля й, Том Дейли, Свети Валентин  бе изпълнен с още повече любов! Двамата  станаха родители за първи път преди броени дни, на 11 февруари.  

В публикацията, с която двойката сподели радостта си, разбираме и името на момиченцето – Туулики Джоан Дейли. Детето е кръстено на майката на Елза и бабата на Том. 

За бременността си  Хоск съобщи в края на септември, когато  публикува снимки от гола фотосесия с вече видимо пораснало коремче. 

Елза е един от най-харесваните ангели за Victoria’s Secret в момента  С Том са заедно от 2015 година, той е собственик на известен бранд за слънчеви очила. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.