През лятото те често бяха виждани заедно

Манекенката Кендъл Дженър и баскетболистът Девин Букър потвърдиха връзката си в Инстаграм, като публикуваха снимки, на които са заедно, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

ВЪПРЕКИ ПАНДЕМИЯТА: Ким Кардашиян с пищен рожден ден на частен остров (СНИМКИ)

На публикуваната от Кендъл Дженър снимка тя е поставила ръка на лицето си, а Букър лежи върху нея. Манекенката я придружи с бяло сърце. Букър публикува две снимки - как Кендъл играе с кучето му и на двамата прегърнати на одеало на открито, отново с кучето. Към тях Букър добави оранжево сърце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rena (@kardashian.today)

За връзка между двамата се заговори за първи път през април миналата година, когато пътуваха от Лос Анджелис до Аризона с автомобил заедно. През лятото те често бяха виждани заедно, но не потвърдиха връзката си.

Появиха се необработени снимки на Ким Кардашиян на плажа

"Тя определено предпочита да не говори за връзките си - каза човек от обкръжението й пред "И!Нюз" през август. - Но тя го харесва и е щастлива да е с него сега."

Кендъл Дженър е имала връзки с баскетболистите Бен Симънс и Блейк Грифин, както и с певеца Хари Стайлс от "Уан дайрекшън".

Колко получава Ким Кардашиан за заснемане на реклама?

Дженър и семейството й участват в последния 20-и сезон на риалити предаването "Животът на Кардашиян", който ще започне през март.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Източник: БТА