Фотосесията е заснета в един от любимите им ресторанти в Ню Йорк

Продължава дигиталната седмица на модата в Ню Йорк. Своята колекция за сезон – есен зима 2021 представи креативното дуо Бадли Мишка. 

Блясък, красота и ефирност струи от новата колекция на американските дизайнери, които черпят вдъхновението си от срещите с приятели в приятна обстановка. Марк Бадгли и Джеймс Мишка споделиха предварително записано видео на колекцията си, която носи името "Завръщане към чудесата“. Фотосесията е заснета в един от любимите им ресторанти в Ню Йорк, където моделите позират свободно – сякаш на изискана среща с най-добрите си приятели.   

СЕДМИЦА НА МОДАТА В НЮ ЙОРК: Дизайнерът Джейсън Ву с ревю на живо (ВИДЕО)

"В момента нямаме възможност да пътуваме по света и да почерпим вдъхновение. Затова решихме да се върнем назад във времето, в приказните моменти от миналия век. И така – пренесохме се в 80-те години. Колко фантастичен беше нощният живот в Ню Йорк тогава? Ресторанти, театри и нощни клубове бяха отворени. Идеята ни беше да си припомним какви страхотни времена бяха и да очакваме да се върнат отново", сподели Марк Бадгли. 

СЕДМИЦА НА МОДАТА В НЮ ЙОРК: Тадаши Шоджи представи новата си колекция (ВИДЕО)

В новата колекция на дизайнерите преобладава черно-бялата гама, а кафяво, златисто и сребристо се преплитат в едно. Сред материите най-впечатляващо е кадифето и преливащите му нюанси. Роклите са изискани и окъпани в блясък – идващ от блещукащите ресни и бронзовите детайли. Неслучайно дизайнерите избират да заснемат видеоклипа към новата си линия в изискан ресторант, за да подпомогнат един от най-засегнати сектори по време на пандемията.   

"Ние сме известни именно с красивите вечерни рокли, които създаваме. И затова показваме тоалети, подходящи за изискани партита. Снимахме в ресторант, за да си припомним как всяка вечер, след тежък работен ден, се качвахме на такси, преминавайки през красивия и изпъстрен със светлини Ню Йорк, за да отидем на вечеря в ресторант“, обясни Джеймс Мишка. 

Дигиталната седмица на модата в Ню Йорк продължава до 18 февруари.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.