Колекцията носи името „Универсалният магазин Ву“ и бе представена сред продукти разположени на множество щандове

Дизайнерът Джейсън Ву бе един от малкото, които реализираха модно ревю на живо по време на престижния форум в Ню Йорк. 

Колекцията на моделиера носи името „Универсалният магазин Ву“ и бе представена сред продукти, разположени на множество щандове, около които манекенките дефилираха.  

Идеята си Джейсън черпи от готвенето, което е станало неизменна част от живота му по време на пандемията и в последствие се превръща във вдъхновение за новите му творения. Дизайнерът дори създава кулинарен блог, в който показва готварските си умения. 

СЕДМИЦА НА МОДАТА В НЮ ЙОРК: Тадаши Шоджи представи новата си колекция (ВИДЕО)

В колекцията впечатление правят дългите прилепнали по тялото рокли и поли, съчетани с плетени пуловери и елегантни палта. Сред цветовете се открояват червеното и синьото, в съчетание с класическо бяло, черно и сиво. При обувките се открояват високи ботуши с ресни от змийска кожа или пък розов лак.  

След ревюто храната, използвана за декор, бе дарена на благотворителната организация City Harvest в Ню Йорк, занимаваща се със събирането на продукти от ресторанти, пекарни и кафенета, които обикновено се изхвърля на боклука.    

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.