Сред тях са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов

ВМРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори. Тръгваме с лозунга "България над всичко", съобщиха от партията.
Сред водачите са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов и Александър Сиди, досегашни депутати и представители на гражданската квота.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата на партията в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Заместник-председателят и настоящ съпредседател на Парламентарната група "Обединени патриоти" Искрен Веселинов ще се бори също в два района - Русе и 25 МИР-София.

Каракачанов: ВМРО няма проблеми с т.н. бариера (ВИДЕО)

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов ще води листите в София област и в 23 МИР в столицата.
Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас, а Александър Сиди, член на ръководството на ВМРО и настоящ депутат, поема Пловдив-град и Стара Загора.
В 24 МИР-София листата ще води Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.
Депутатът доц. Милен Михов традиционно е водач във Велико Търново, Красимир Богданов ще води листата във Враца, Мария Цветкова - в Ямбол, Деан Станчев - в Шумен, Йордан Йорданов - в Добрич, Борис Вангелов - в Габрово. Александър Сабанов, който и сега е народен представител от гражданската квота, ще води листите в Силистра и Хасково.

Тренд: 5 сигурни формации в следващия парламент, 2 - на ръба

Първи в листите във Видин и Монтана ще е Димитър Чукарски, в Кърджали - Делчо Янков
в Кюстендил - Георги Петров, в Ловеч - Бойко Пъдарски, в Пазарджик - Стефан Балабанов, в Перник - Султанка Петрова, в Пловдив-област - Владимир Кисьов, в Разград - Евгени Драганов,
в Сливен - Христо Димитров, в Смолян - Александър Пецов.
Водачите на осем листи на ВМРО за парламентарните избори на 4 април са представители на гражданската квота, отбелязват още от партията.
България за нас винаги е била над всичко, заявяват от ВМРО и посочват, че приоритети за тях и в следващия парламент ще останат повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.