Действието в лентата се развива в уютния семеен дом в Хайланд парк в Лос Анджелис

Излиза документален филм за Били Айлиш дело на режисьора Ар Джей Кътлър. В продължение на два часа и  20 минути почитателите на певицата ще имат възможност да се потопят в стила, в живота, дома, концертите, творческия й процес, справянето със синдрома на Турет и дори да надникнат в тайния й дневник.

Действието в лентата „Били Айлиш – светът е малко размазан“ се развива в уютния семеен дом в Хайланд парк в Лос Анджелис. Айлиш е забавна и мрачна, чаровна и меланхолична, точно каквато почитателите й я познават.

От кадрите се вижда,че брат й е движещата сила в създаването на текстовете – двамата спорят, той иска да произведе хит, а на нeя не й пука. Родителите им ги обучават у дома. Майка им Маги Беърд ги учи да пишат песни, а баща им Патрик О'Конъл - да свирят. 

ГЛОРИЯ СТАНА БАБА: Дъщеря й Симона я дари с внучка

Документалният филм е изпълнен с музика - над двадесет от парчетата на Били са включени в продукцията,  както и знаменателното й представяне на фестивала Коачела през 2019 г. 

Лентата на Ар Джей Кътлър е съпоставката между бляскавите й сценични изяви и скромната нормалност на живота на певицата у дома. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.