Ето кои бяха най-елегантните актриси на церемонията

Въпреки че  наградите "Златен глобус" се проведоха виртуално и нямаше червен килим, това съвсем не ги лиши от блясък ,красота и стил. Ето кои бяха най-елегантните дами на церемонията.

Минути след старта на събитието Мария Бакалова сподели снимка с приказна червена рокля от тафта без презрамки и бляскаво ефирно покритие на дизайнера Джорджо Армани. Безспорно българката бе определена от модните критици за една от най-стилните дами на вечерта.

Победителката в категорията "Най-добра актриса в комедия или мюзикъл" Розамунд Пайк също предпочете червеното. Тя бе спряла своя избор на тоалет с много пластове тюл, но съчетан с кубинки.

СВЕТОВНА СЛАВА: Пътят на Мария Бакалова от "Меден рудник" до "Златен глобус"

Сред най-очарователните дами на церемонията бе звездата от сериала "Велика" - Ел Фанинг. Тя бе в изящен сатенен тоалет в бледо синьо с пищна декорация в сребристо.

Актрисата, номинирана за "Най-добра женска роля в драматичен филм" Аманда Сейфрид заложи на рокля в цвят корал с дълъг шлейф и красиви цветни елементи като декорация

Аня Тейлър-Джой, която стана "Най-добра актриса в сериал", предпочете зеленото като цвят – тя бе в елегантен тоалет от две части и диаманти на стойност над 1 млн. Долара.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.