Този път в обувките на Майкъл Джордан стъпва Леброн Джеймс

Warner Bros. и HBO Max пуснаха първия трейлър на "Space Jam: A New Legacy": продължението на блокбъстъра на 1996г. "Космически забивки", който изключително успешно смеси звезди от NBA с героите от Looney Tunes. 

Този път в обувките на Майкъл Джордан стъпва Леброн Джеймс, който ще трябва да спаси Бъгс Бъни и останалите анимационни герои от зли извънземни, демонстрирайки своите умения на баскетболната арена. 

Леброн Джеймс вече се е появявал на екран: гледахме го в "Тотал щета" на Ейми Шуимър, но "Космически забивки" ще е първият филм, в който ще играе главна роля и ще влезе в образа на версия на самия себе си в анимираната спортна комедия. Тук той е и продуцент. 

"Космически забивки 2" ще излезе на екран през юли 2021 г.

Снимките на филма започнаха през 2019 г. и естествено бяха забавени от пандемията. Продукцията е в ръцете на режисьора на "Girls trip" Малкълм Д. Лий, който пое проекта от създателя на "Random Acts of Flyness" Терънс Нанс. Когато Нанс се оттегли от филма, от HBO обявиха, че раздялата е "приятелска" и "по взаимно съгласие". 

Облеклото на Майкъл Джордан от "Космически забивки" отива на търг

Припомняме, че оригиналният "Космически забивки" събра на едно място Майкъл Джордан, Джеймс Джордан, Уейн Найт и Дани ДеВито. Сега към Леброн Джеймс ще се присъединят Дон Чийдъл, Крис Дейвис, Антъни Дейвис, Кайри Ървинг др. 

Разбира се, там ще бъдат и Бъгс Бъни, Дафи Дък, Марвин Марсианеца, Силвестър и Туити. Както и Уили Койота и Спиди Гонзалес. И да, разбира се, Лола Бъни също. 

Премиерата на втория "Космически забивки" трябва да се случи в кината и по HBO MAX на 18 юли тази година. Дано нещо не се обърка. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.