Вижте историята на тоалета, с който българката се появи на най-бляскавото събитие в Холивуд

Мария Бакалова се появи на червения килим в зашеметяваща бяла рокля. Пред Vanity Fair българката разказа историята на тоалета.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

 

„Във филма Тутар е като Пепеляшка“, казва Бакалова. И героинята си като човек, който от дивата и пренебрегвана дъщеря на Борат се превръща в неговия безстрашен партньор.

БЛЯСЪК С БЪЛГАРСКА СЛЕДА: Червеният килим и големите звезди на "Оскарите" (ГАЛЕРИЯ)


 „И в реалния си живот се чувствам като Пепеляшка. Защото аз съм тази източноевропейска актриса с огромна мечта да играе в Холивуд", казва още Бакалова.

Тя обяснява цвета на разкошната си рокля с това, че бялото е символ на "новото начало".

Големите победители в нощта на "Оскарите" (СНИМКИ)

Започвайки с първата й поява на церемонията за „Златните глобуси” през февруари, българската звезда и нейният стилист Джесика Пастър решават „да разкажат романтична история на една вълшебна принцеса”, пише още Vanity Fair.

 

 

Тази история приключи в неделя вечер, на връчването на "Оскарите", където Бакалова бе номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля. Тя отбеляза голямото събитие в живота си, облечена в бялата рокля Louis Vuitton, съчетана с красиви бижута от Moussaieff Jewels.

„Решихме, че това ще бъде нещо ярко, нещо, което ще вдъхнови хората за добро ново начало. Защото всеки край е ново начало“, споделя Мария пред Vanity Fair.

Би Би Си включиха Мария Бакалова сред 13-те най-впечатляващо изглеждащи на червения килим. Те й направиха комплимент за роклята на Louis Vuitton и диамантеното колие, като и се пошегуваха, че двуметровата ширина на бляскавата одежда автоматично помага за спазването на социалната дистанция. Елегантният й вид е в пълен контраст с ролята й във филма, където трябваше да изтърпи много неща. Така че - ако има някой, който е заслужил да е на червения килим, това е Мария Бакалова, пишат британците.

ВСИЧКО ЗА НАГРАДИТЕ "ОСКАР" ЧЕТЕТЕ ТУК