Предлолага се, че става дума за убийство

Тяло на мъж е открито на стълбите на Джумая джамия в Пловдив, потвърдиха за NOVA от МВР. Предполага се, че става въпрос за убийство. Сигналът е подаден на тел. 112 късно в сряда вечерта. Незабавно на мястото пристига разследващ полицай.

До момента, в хода на разследването е установено, че е възникнал конфликт между трима мъже, които се познавали. В хода на скандала помежду им нападателите нанесли побой над пострадалия, в резултат на което той останал да лежи на земята. Пристигналият на място екип на Спешна медицинска помощ констатирал смъртта му. По първоначални данни от аутопсията 55-годишният мъж е починал от тежка черепно-мозъчна травма в следствие на побоя.

Ц.П. и К.С. са установени и задържани. И двамата са многократно осъждани, като К.С. е осъждан за хулиганство, шофиране в нетрезво състояние и причиняване на средна телесна повреда, а Ц.П. е осъждан за кражби, обсебване и грабежи.

Разследващите предполагат, че в основата на скандала е неизяснено предишно спречкване. Ясно е, че от 2 дни жертвата е живяла в дома на единия от нападателите.

Ще им бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство, обясни Галин Гавраилов, зам.-окръжен прокурор.

Двамата са задържани за 72 часа, предстои внасяне на искане в съда за постоянен арест.

Мъж уби бившата си съпруга в Казанлъшко

10 години затвор за мъжа, организирал опита за убийство на Алексей Петров