Вижте какво разказаха те в студиото на „Събуди се”

Волейболистките от националния отбор победиха Хърватия във финала на Златната европейска лига в Русе. Това се случи, след като момичетата на Иван Петков сразиха след обрат с 3:1 Хърватия във финалната среща. Така те за втори път доказаха, че у нас все още можем да се надяваме на големи постижения в спорта.

България спечели Златната лига

В студиото на „Събуди се” Елица Василева и Христина Вучкова от националния ни женски отбор по волейбол разказаха за емоциите около финала.

„Имахме представа какво ще бъде в залата, когато започвахме мачовете, но чувството на финала беше уникално, тъй като само когато го усетиш, разбираш каква отговорност е и колко е хубаво пълна зала да пее химна с цяло гърло и да те подкрепя. Това ти дава още повече сили да защитаваш знамето на България”, каза Христина Вучкова.

Волейболистките ни с втора победа в Украйна, победиха домакините с 3:0

„Публиката беше невероятна. За нас беше наистина голяма отговорност не само да спечелим, но и да зарадваме хората, които са отделили от времето си, за да дойдат и да ни подкрепят. Винаги играеш за победа, но когато видиш тази публика усещаш още по-голяма отговорност”, допълни Елица Василева .

Целия разговор гледайте във видеото.