Движението на много места е затруднено в Ловешко, ударили са се кола и снегорин

Пътищата в Ловешка област са проходими при зимни условия, но има ограничения заради катастрофа и закъсали тежкотоварни автомобили, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в Ловеч.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

На пътя София - Варна, в района на село Малиново, има закъсал тежкотоварен автомобил. Образувала се е колона от автомобили и задръстване по посока Велико Търново и Варна. Движението се регулира от полицейски патрул.

Километрична опашка от тирове блокира „Хемус” (ВИДЕО)

Ограничено е движението за всички МПС по пътя Тетевен - Гложене заради пътно произшествие. Обходният маршрут е Гложене - Ябланица - Голям извор - Тетевен и обратно. При инцидента, станал около 8.00 часа в района на Гложене, са се ударили снегопочистваща машина и лек автомобил. Пострадал е водачът на колата. Служители на полицията правят оглед на местопроизшествието.

Катастрофа и на входа на град Тетевен затруднява движението в района. Тир с износени гуми препречи пътя за село Голец. Инцидентът е станал около 10 часа. Има един пострадал пътник със средна телесна повреда.  Заради завъртелия се напречно на пътя товарен камион се образува километрична опашка от автомобили.

Закъсали са и три тира на пътя Плевен - Ловеч, единият е в района на село Славяни. Движението се регулира от полицията, добавиха от там. Всички останали републикански пътища в област Ловеч са проходими при зимни условия, информираха от Областното пътно управление. Настилката се почиства и обработва. Ограничено е движението за автомобили над 12 тона през прохода Троян - Кърнаре.
 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА