Според него редица известни личности са се възползвали от скандалните услуги

Бил Клинтън, Доналд Тръмп и още куп известни личности са ползвали услугите на скандалния милионер Джефри Епстийн. Това разкрива пилотът, управлявал частните самолети, с които милионерът е превозвал клиентите си. 

Съдят принц Андрю за сексуално насилие

Лари Висоски даде показания в Ню Йорк по дело за секс трафик, което се води срещу съпругата на Джефри Епстийн. Освен бившите президенти Клинтън и Тръмп, пилотът посочи като свои пасажери синът на кралица Елизабет Втора принц Андрю, холивудската звезда Кевин Спейси и двама дългогодишни сенатори от щатите Мейн и Охайо. Той возил ВИП-овете до Европа, Азия и Африка.

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ: Епстийн принудил непълнолетна да спи с принц Андрю

В САЩ е публична тайна, че услугите на Джефри Епстийн са ползвали някои от най-богатите и влиятелни хора в света. Скандалният богаташ беше намерен мъртъв в килията на арест, докато чакаше шумно дело за трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Някои от тях са били непълнолетни. Смъртта на Епстийн беше определена като самоубийство.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.