Снимките са направени от бодигарда на Деп - Шон Бет, с неговия мобилен телефон

Серия от снимки, показващи Джони Деп с видими разрези, синини и драскотини по лицето, за които се твърди, че са причинени от Амбър Хърд, бяха показани пред съда в четвъртия ден от процеса за клевета между актьора и бившата му съпруга. 

Кадрите са направени от бодигарда на Деп - Шон Бет, с неговия мобилен телефон. Той каза пред съдебните заседатели, че е настоявал да направи снимките "като доказателство в случай, че г-жа Хърд се опита да направи обвинения срещу Деп". 

По време на показанията си предвидливият служител заяви още, че въпреки че никога не е виждал физическо насилие между Деп и Хърд, той е видял наранявания по звездата от "Карибски пирати" няколко пъти. Фотосите, показани в съда, са направени през март и декември 2015 г. 

Делото на Джони Деп срещу Амбърд Хърд вероятно ще се превърне в кална сапунена опера

Г-н Бет спомена също така скандалното пътуване до Австралия през март 2015 г., по време на което се случил инцидент, при който бил отрязан върха на пръста на Деп. Заради което му била направена операция. 

Разказите за това как е станало нараняването са противоречиви. Близки до  Деп  твърдят, че е причинено, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него,  екипът на  актрисата казва, че актьорът е разрязал  ръката си, когато е разбил телефон в стената. 

Адвокатите на Деп изтъкнаха, че той е претърпял много "нежелан стрес" от връзката си с Хърд, която определя като "токсична". 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.