Темата е отзвук от предишното им ревю през януари, което Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон сред декор

С каубойски ботуши, съчетани с костюми и дълги вечерни рокли, "Шанел" продължи да изследва света на конния спорт с дефилето си на парижката Седмица на висшата мода, организирано в Булонския лес. 

Темата е отзвук от предишното им ревю през януари, което Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон сред декор, проектиран от същия художник - Ксавие Вейан. 

Този път без галоп на манежа, но с надеждата, която носи първата визия - посланието на колекцията, винаги внимателно подбрана от дизайнерите: яркозелен костюм от късо сако и пола със средна дължина с копчета, съчетан с черни ботуши. 

"Шанел" представи колекцията си на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО)

Други два дълги тоалета - маслиненозелена рокля и изумруденозелен ансамбъл, се открояват от обичайния цветови код на "Шанел". Каубойските ботуши придружават повечето дизайни като например дълги костюми от туид или ефирни вечерни рокли. 

Скъсени панталони и някои по-къси рокли, от друга страна, се   

 Закръглени рамене, квадратни гърбове, бродерии с геометрични мотиви също напомнят за 30-те години, но с намигване към 70-те,  .   

Ревюто беше закрито с елегантна сватбена рокля.  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.