Вижте как да приготвите глазирани годжуджанг свински котлети, крем брюле в буркан и яйчени хапки за закуска
В днешното предаване на „На кафе“ ви показваме рецепти, приготвени с помощта на уреда су вид.
В кухнята на „На кафе“: Хрупкав тост с пилешка салата и криспи патладжан с бейби моцарела
Първата от тях е за глазирани годжуджанг свински котлети. Необходими са ви захар, нишесте, годжуджанг паста, сок от лайм, рибен сос, чесън, джинджифил и 2-3 котлета.
Със су-вид може да се приготви и крем брюле в буркан. За него ви трябват жълтъци, захар, животинска сметана, кафява захар и сол.
Третата рецепта, която може да се приготви с уреда, е за яйчени хапки за закуска.
Как да приготвите трите рецепти гледайте във видеото.
Новините на NOVA - вече в Instagram, Twitter, Telegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.
Редактор: Росана Манева