Според очевидци той е бил видимо неадекватен

Отново инцидент на пътя с шофьор с положителна проба за наркотици. Този път случаят е от Бургас. 19-годишен младеж навлязъл с висока скорост в завой и връхлетял паркирани коли в квартал „Лазур”. Според очевидци младият мъж, който бил със свой приятел, е бил видимо неадекватен. Задържан е за 24 часа.

„Младежът обясни, че му е прилошало. Каза ми, че има книжка от година и половина. Беше уплашен. Когато пристигнах на мястото, каза да извикаме полиция, за да го тестват за алкохол и наркотици. Впоследствие се оказа, че е употребил”, коментира Георги Георгиев, чийто автомобил е засегнат от удара.

От записи на охранителни камери се вижда как младежите от причинилата катастрофата кола излизат, след което отново се връщат. „Те постоянно отваряха вратите, вадеха нещо. Според мен трябваше да си стоят до автомобила”, каза още Георгиев, според когото е възможно да са укривали нещо.

Младият мъж е задържан за  24 часа, предстои са му бъде повдигнато обвинение. Собствениците на ударената кола смятат,че трябва да се вземат спешни мерки срещу шофьорите, които сядат зад волана след употреба на наркотици

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.