По думите му има и доста други сигнали от фирми, на които е длъжник

Подал съм няколко сигнала за дейността на кмета на Стамболийски - до полицията и до прокуратурата. Преди няколко месеца разкрих, че фирма, близка до него, е поставила вендинг автомати без да се отчита консумацията на ток и без договор. Събрани са 400 страници с доказателства, става дума за 40-50 автомата. Това каза Стоян Таслаков от "Възраждане" за "Твоят ден".

По думите му има и доста други сигнали от фирми, на които е длъжник. "Вземал е назаем и материали, с които да строи. Използват се средства от данъците, а не евросредства за негови цели. Не искам гражданите на Стамболийски да бъдат тормозени, за което имам сигнали. Той влиза в конфликти с тези, които не гласуват за него", смята той.

Кметът на Стамболийски: Нямам задържани в общината, имаше пиар акция на полицията

Според него кметът на Стамболийски има личен мотив срещу него. "Той не успя да влезе в мой имот, а от тротоара написаха протокол, че стълбите ми са незаконни. Винаги когато Мараджиев опитва да се скрие, вместо да говори за скъпите си придобивки, говори за роднините на хората в града", коментира Таслаков.

Той обясни, че Изборният кодекс няма да се гледа днес, заменен е с F-16 в дневния ред на парламента. "Закупуването на нови самолети ще бъде вредно за България. В момента евроатлантическата тълпа в парламента преобладава и ще бъде прието с голямо мнозинство, ние и БСП може би ще сме против", предположи Таслаков. 

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.