Той споделя любопитни неща от капаните на Кевин

Казват, че артистите трябва да са готови на всичко за своето изкуство, а за Джо Пеши това включва и подпалването на главата му.

В ново интервю за People носителят на "Оскар" разсъждава върху създаването на „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ по случай 30-годишнината на продължението и си спомня как комедията изисква някои физически „взискателни“ каскади от негова страна.

„Беше хубава промяна в темпото да направим този конкретен тип шамарска комедия“, каза Пеши за създаването на първите два филма „Сам вкъщи“.

В изключително успешния франчайз, Пеши изигра част от дуо крадци (заедно с Даниел Стърн), който непрекъснато е надхитрян от умно дете, изиграно от Маколи Кълкин. Той призна, че филмите „са по-физически тип комедия, следователно, малко по-болезнени“.

Един пример – когато героят на Пеши Хари влиза, нищо неподозиращо, в капан, поставен от Кевин на Кълкин, което води до огнен финал.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.