Елтън Джон, Пол Маккартни и семейство Бекъм отправиха поздрав към феновете си в социалните мрежи

Елтън Джон, Пол Маккартни и семейство Бекъм са сред знаменитостите, отправили чрез социалните мрежи коледни пожелания към почитателите си. 

Елтън Джон благодари на почитателите си, че са го накарали да се чувства "така специален" през изминалите 12 месеца и определи отиващата си 2022 г. като "вероятно най-успешната година" в кариерата си.

В публикация в Instagram на Коледа той сподели видеозапис, на който носи очила, украсени с шапка на Дядо Коледа и каза: "Беше невероятна година и искам да благодаря на всички ви за подкрепата."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Изпълнителят на "Rocket Man", който приключва световното си турне с над 300 концерта идното лято, добави, че празнува в Австралия, преди да поднови изявите си в страната и след това в Нова Зеландия. Той отправи пожелания за "най-щастливата Коледа" от името на съпруга си и двете им деца.

Звездата от "Бийтълс" Пол Маккартни публикува своя снимка под клонка имел, емотикон с целувка и пожелания за чудни коледни празници.

Модната дизайнерка и бивша звезда от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм публикува празничен кадър със съпруга си Дейвид Бекъм, бивш футболист, синовете им Ромео и Круз и дъщеря им Харпър, облечени в копринени пижами според семейна традиция и написа, че обичат и им липсва най-големият син Бруклин, който празнува Коледа със съпругата си Никола.

Виктория Бекъм публикува и друг кадър, на който е седнала в скута на съпруга си и написа: "Получих това, което си пожелах за Коледа".

​Сър Мик Джагър позира заедно с двете си кучета на празнична снимка, с която пожелава на почитателите си весели коледни празници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор:
Източник: Антоанета Маркова, БТА