Защо не е била допусната

За много гости, посещаващи тематичния парк на Disney, измислянето на забавно и/или удобно облекло за носене е част от преживяването. Много хора обичат да носят дрехи с герои на Disney, други се обличат от горе до долу в Disney филми.

Някои хора носят дрехи, представляващи любимите им спортни отбори или любимите им групи. Една жена твърди, че е носила тениска от любимата си група на пътуване до "Дисниленд" и това е било проблем. 

Ако не сте запознати с термина, „дрескод“ означава, че член на екипа е сметнал облеклото ви за неподходящо и трябва да се преоблечете. Тикток потребител на име Misty сподели видеоклип, на който носи уши на Мики Maус, държи кофа с пуканки на Мики и носи тениска, представяща популярната хеви метъл група Slipknot. Докато тениската изглежда идеално отпред, Мисти се обръща и точно там е проблемът. На гърба на тениската пише „PEOPLE= S**T“. Тениската ѝ е определена като явно нарушение на правилата за дрескод на ''Дисниленд".

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.