Актрисата споделя, че упражненията са важна част от живота й

На 53 години Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд.

Актрисата е известна и с добрата си диета и здравословен начин на живот.

Дженифър започва деня със стриктна сутрешна тренировка, съобщават медиите, като добавят, че тя непрекъснато усъвършенства здравословната си рутина.

Дженифър Анистън - неотразима на 53 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Дженифър се фокусира върху красотата, храненето, упражненията и психичното здраве, като всички те започват в 3:00 сутринта. Когато се събуди сутрин, тя започва деня си без мобилен телефон. „Не поглеждам телефона си поне през първия час след като се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден“, каза Анистън.

Веднага след като стане, тя пие кафе и започва да медитира, да си води дневник и да прави упражнения, преди да се заеме с дейностите през деня.

Анистън подчерта няколко пъти, че рутинните упражнения са се превърнали във важна основа в нейния живот. Някои таблоиди твърдят, че Дженифър тренира по 7 дни в седмицата. Сесиите продължават до час и половина и са с различна интензивност. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 

 

Източник: БГНЕС