Имаме огромни таланти в акробатиката, но за съжаление не успяваме да ги мотивираме, коментира Енчо Керязов

Акробатът и еквилибрист Енчо Керязов, изненадващо скочи в политиката като зам.-кмет на Ямбол. Акробатиката обаче остава неизменна част от живота му, като за поредна година той привлича в България световните циркови артисти, които показват нечовешките си умения, в помощ на българските талантливи деца. 

Енчо Керязов - за цирковата акробатика и политиката

"Винаги съм си представял, че раздялата ми с цирка и със сцената ще е изключително тежка, защото съм претърпял много контузии, операции, травми. И пак съм се възстановявал, даже ме е обземало страх. В интерес на истината, успях да сляза от сцената без дори да разбера", коментира Керязов в ефира на "На фокус".

"Имаме огромни таланти в акробатиката, но за съжаление не успяваме да ги мотивираме и заради това "Нощта на звездите" е такова грандиозно шоу, за да могат да бъдат мотивирани. По пътя към успеха има много препятствия, за съжаление много хора прекъсват", заяви Енчо Керязов.

Разговорът гледайте във видето.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.