Творчеството му, посветено на любовта, остава без дъх почитателите му по целия свят

Той е суперзвезда не само на гръцката, но и на световната музикална сцена. Творчеството му, посветено на любовта, остава без дъх почитателите му по целия свят, а спектаклите му винаги са грандиозни. Най-желаният ерген в Гърция Никос Вертис пристигна в България, за да отбележи 20 години на музикалния връх с грандиозен концерт в Бургас. Събитието ще се проведе на 30 юли, като част от турнето му „Пътуване във времето”. Преди концерта с него ни срещат Ивелина Кунчева и оперторът Николай Кънчев.

„Много се вълнувам, защото съм подготвил нещо различно. Ще посетя Бургас за първи път. Концертът ще бъде на брега на морето. Сигурен съм, че ще имаме много лятно настроение”, сподели Никос Вертис.

И допълни, че ще изпълни много песни от репертоара си. „Включил съм тези, които са най-любими за българите, освен това винаги изпълнявам нещо ново, непоказвано до момента. Ще се кача на сцената с оркестър с бузуки с 25 музиканта. Светлинното шоу ще е невероятно”, каза още певецът.

Относно любовта той сподели следното:

„Когато се влюбиш най-естественото нещо е да кажеш думите Обичам те. Изричам го, когато усещам нещо различно. Любовта е лудост. Когато срещна красива жена,която е и прекрасен човек,не ми трябва много време, за да се влюбя”. Звездата отказа да каже дали в момента има половинка. „Вярвам, че моят личен живот трябва да си остане такъв”, заяви Вертис.

Според него единственият начин да накараш хората да ти повярват, е когато си преминал през това, за което пееш.  

Повече гледайте във видеото.