Двубоите са на 14 и 17 октомври

Българският футболен съюз започна продажбата на билети за европейската квалификация на националния отбор срещу Литва на 14 октомври от 19:00 ч. на стадион „Васил Левски“, както и за приятелския мач срещу Албания на 17 октомври в Тирана.

От днес билетите за двубоя с Литва са налични онлайн. От 12 октомври пропуски ще могат да бъдат закупувани и на билетната каса срещу сектор „А“ на националния стадион, а в деня на двубоя - и на касата срещу метростанция „Васил Левски“.

Цените са както следва: сектор А – 12 лв, сектор Б – 8 лв, сектор В – 10 лв, сектор Г – 8 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията Vivacom продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – „Семеен сектор“. Тя дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А, Блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни деца срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Необходимо е обаче да бъде попълнена декларация за придружител.

Българският футболен съюз вече приема заявки и за гостуването на националите ни в Тирана. Закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на тел. +3599055349.

Източник: БФС