Хора от цялата страна пожелаха да помогнат на Димитър и Дорина

Една история от последните дни развълнува хиляди хора в цялата страна. За битката на един баща за живота на неговата дъщеря след смъртта на майката разказахме в неделя в ефира „Събуди се”.

Димитър от врачанското село Мраморен вече близо година се бори сам за дъщеря си Дорина, не губи вяра и се моли да може да направи баня в жилището, което обитават. След излъчване на репортажа последва огромна вълна на съпричастност, десетки зрители на NOVA ни писаха с желание да помогнат на Димитър и Дорина.

„ТЯ СИ ИМА САМО МЕН”: Баща се грижи сам за болната си дъщеря, мечтае да имат баня

„Много хора ме потърсиха. Благодаря на всички! Обадиха се хора от цяла България – от Бургас, Кърджали, хора зад граница. Много ви благодаря. Парите са много, за мен са много”, каза Димитър.

С усмивка на лице, той сподели: „Виждате един баща, който е постигнал мечтата си. Следващата е да има подобрение с Дорина и ще се боря. Ако има хора с медицинско образование, които могат да ми помогнат, бих се радвал много”.

„Аз вярвам в чудеса, защото ми се случиха. Дай Боже на всички. Сърдечно ви благодаря, не знам как да ви върна жеста. Обадиха ми се възрастни хора, които се лишават от част от пенсията си, за да помогнат на мен. Благодаря ви много”, завърши през сълзи Димитър.

Ако желаете да помогнете на Димитър и Дорина, може да го направите като преведете средства по следната банкова сметка: 

BG32UBBS80024051325350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Димитър Благоев Димитров

Телефонният номер на Димитър е 0886 659 685.