Осмината финалисти бяха обявени по-рано тази седмица

Тейлър Суифт е „Личност на годината” за 2023 година. Така милиардерката, бизнес магнат, певица, текстописец, режисьор, актриса и продуцент получава още едно сериозно признание за работата си.

„В един разделен свят, в който твърде много институции се провалят, Тейлър Суифт намери начин да надхвърли границите и да бъде източник на светлина“, пише главният редактор на изданието Сам Джейкъбс. „Никой друг на планетата днес не може да движи толкова много хора толкова добре. Постигането на този подвиг е нещо, което често приписваме на подреждането на планетите и съдбите, но отдаването на твърде голямо доверие на звездите пренебрегва нейните умения и сила.“

„Женската сила“: Излиза биографичен комикс за Тейлър Суифт

Суифт имаше активна година с началото на турнето Eras, което доведе нейното 3,5-часово шоу до 66 концерта в 23 града в Северна Америка, Аржентина и Бразилия. Когато стачката в Холивуд спря промотирането на хитови филми, тя сключи сделка със синдиката и след това заобиколи продуцентските студия, за да пусне филма си с дистрибутора AMC. Нейният филм Eras Tour направи повече от 200 милиона долара в световен мащаб.

Тейлър Суифт успя да победи осем други финалисти, които бяха обявени по-рано тази седмица, включително крал Чарлз III и Барби.

Източник: TIME