Краси Боев ни среща с Костадин Чорбаджийски
Краси Боев ще ни помогне да изберем и подредим колбасите за празничната трапеза. Той ни среща с царя на мезетата.
„Нищо лично”: Жената, която построи църква
Костадин Чорбаджийски от дълги години се занимава с месо. Той завършва висш институт по хранително-вкусова промишленост. Според Чорбаджийски преди години саламите са се правили по автентичен начин без модерни съоръжения. „Хората забравиха вкуса на автентичните салами, защото нещата се промениха. Започнаха да се налагат нови продукти. Рядко човек може да срещне истински телешки салам”, добавя Костадин Чорбаджийски.
По думите му в различните райони на България има различни вкусови предпочитания.
Той пожелава на хората да бъдат по-добри един към друг, за може страната да върви напред.
Повече гледайте във видеото.