Боряна Калейн готви четири, изненади ще има и от Стилияна Николова

Четири нови съчетания за Боряна Калейн и невиждано до момента амплоа от Стилияна Николова  - това подготвят най-добрите ни гимнастички за Олимпийските игри в Париж, а мечтите и амбициите им са насочени към златните медали.

Художествената гимнастика вече влезе и в мобилните телефони

Калейн вече има едно участие на Игрите в Токио, където се класира на пето място. 

"Още от малка, когато си представях Олимпийските игри, виждах една огромна зала, пълна с много хора, които се радват и ни подкрепят. В Токио някак не се получиха нещата, както съм си ги представила. Мисля, че това е моят шанс да си изживея цялата тази емоция", споделя тя.

Европейската шампионка за 2023 г. иска да изненада своите фенове и до последно ще ги държи под напрежение.

"Мисля, че никой няма да очаква това, което ще покажа, но и четирите ми съчетания са нови. Аз лично много си ги харесвам. Надявам се да бъдат добре възприети и от съдиите", споделя Калейн.

"Ще наблегна повече на моята самоувереност и мотивация. Ще съм много нахъсана на състезания и със сигурност ще показвам това на терена. Целта ми за Олимпийските игри е да не се превъзнасям или пък да изпадам в шок. Искам просто да отида на едно състезание, да си го изиграя както трябва и после да осъзная къде се намирам", каза в ефира на "Здравей, България" Стилияна Николова.

Момичетата получават подкрепа и от трикратната световна шампионка и вицепрезидент на Изпълнителния комитет на Международната федерация по гимнастика Мария Петрова, която е връзката между състезателки и съдии.

Повече по темата гледайте във видеото.