Вижте ексклузивно видео преди първия концерт в шоуто за звездни преобразявания този понеделник от 20.00 ч. по Нова

Осем звездни участници ще се изявят на сцената в четвъртия сезон на „Като две капки вода” по Нова – Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Герасим Георгиев - Геро, Джулия Бочева, Преслава и Калин Врачански. Към тях ще се присъедини и един необичаен дует с участието на най-добрия съветник в преобразяванията – Жоро Низамов, и колоритния Светозар Христов. Броени дни преди първия лайв концерт надникваме зад кулисите на най-забавното шоу за преобразявания с видеото тук. 

„Определено се вълнувам, че ще участвам в „Като две капки вода”. Никога не съм се превъплъщавал в такива музикални образи. Със сигурност ще е доста забавно”, заяви Орлин Павлов. „Нека се забавляваме, зрителите също”, призова на свой ред Преслава. 

„Преди всяко участие винаги се вълнувам, сега е по същия начин”, призна и Калин Врачански. Поли Генова също не скри вълнението си с думите: „Но това според мен е много положителна емоция, която кара всичко в мен да се раздвижва, адреналинът да се покачва”. 

Вижте повече в ексклузивното видео и не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник, 7 март, от 20.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.