Не пропускайте първия лайв концерт на „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Само ден преди първия лайв концерт от новия сезон на „Като две капки вода“ по Нова Геро се погрижи да разпее Прея и Джулия Бочева пред камерата на „Събуди се". Преди да се отправи към поредна репетиция, комикът се пошегува, че в шоуто ще има красавци като Калин Врачански и Орлин Павлов, но обещава да не изостава в класациите и да компенсира с други качества.

„Чувствам се добре в кожата на Джеймс Браун и смятам, че това ще ми помогне за ролята. Харесва ми конфигурацията в шоуто – има хора, които пеят и такива, които играят. Освен Джули, която се занимава и с двете“, разказа Прея. 

Джулия от своя страна направи тренировка с „Ветрове“ на Лили Иванова, която е прелюдия към утрешното й изпълнение на друг голям хит на примата. С традиционния хумор, бъдещите „братя Аргирови“ – Жоро Низамов и Светльо Христов, решиха да поздравят екипа с народно изпълнение, избирайки „Бяла роза“ на Славка Калчева.

В ексклузивно бекстейдж видео Преслава, Поли Генова и Орлин Павлов направиха импровизация на култовата песен на Адел Hello. „Искам да ми се падне Елвис Пресли. Смятам, че ще ми бъде по-лесно с тембъра“, разказа изпълнителят, който ще влезе в кожата на рапър в първия впечатляващ концерт на живо в понеделник от 20.00 ч. по Нова.  

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.