Попфолк певецът разказа за предизвикателствата в шоуто за преобразявания в „Събуди се”

„Преобразяването ми в Папи Ханс беше най-трудното досега в „Като две капки вода”. Образите на Ала Пугачова, Висоцки и Тото Кутуньо са статични, а тук имаше много движение. Най-трудно ми беше с танците. Подготвих се и образът на Папи Ханс се получи”, разкри Милко Калайджиев в „Събуди се”. Изпълнението на песента „Суперпалав” донесе на попфолк певеца победа в шестия лайв на „Като две капки вода”.

Милко Калайджиев с фурор и победа след образа на Papi Hans

„Папи Ханс е млад и харесван изпълнител, а песента е в нов стил, съвсем различен не само от попфолка, но и от поп музиката. Текстът е четири листа. Когато започнах да уча песента, го направих по видеоклипа. Но там тази песен нямаше край, а в аудио варианта е много по-кратка, отколкото във видеото. Нямаше как да се преобличам на сцената, за да направя толкова много образи, както в клипа”, разказа Милко Калайджиев.

Васил Василев-Зуека: За превъплъщенията в „Като две капки вода“

„Едва наскоро разбрах, че ще има награда за големия победител. Въобще не съм се интересувал от това нещо. Подготвям се за всеки образ и давам максималното от себе си. Хората имат нужда от настроение и смях, а ние им го даваме”, сподели певецът.

ТИТА: Всяко нещо в живота ни се случва, за да се справим и да вървим напред

„Не бих искал да ми се пада образ на Бритни Спиърс, Адел, Кристина Агилера или Лейди Гага. Не смятам, че ще се справя с тези превъплъщения”, разкри Милко Калайджиев

Този понеделник в „Като две капки вода” Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright. Papi Hans пък ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел, а Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и песента към филма „Армагедон“. Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY