Защо е застрелян треньорът по спортна аеробика и взела ли е подкуп съдебния медик доц. Мария Грозева по делото Белнейски? В "Часът на специалиста" разговор с Иво Беров, главен редактор на в-к "Седем" за присъствието на Алексей Петров на заседание за антикризисните мерки

Треньорът по спортна аеробика Лилян Александров e застрелян понеделник вечер близо до дома си в Габрово.

Цветан Бояджиев – треньор по спортна акробатика и приятел на застреляния Лилян Александров, коментира каква е според него причината за убийството в "Часът на Милен Цветков".

Бояджиев заяви, че всички са шокирани, тъй като треньорът по спортна акробатика се е раздавал винаги в името на спортната кауза.

"Ако се е занимавал с мутри и пари, в което аз дълбоко се съмнявам, го е знал единствено той", допълни още приятелят на застреляния треньор.

Той отказа да сподели личните си предположения по случая, въпреки настояването на водещия Милен Цветков.

Има ли връзка с другия инцидент в Габрово, когато друг човек от областта на спорта е бил наръган с нож – за да разберете, вижте видеото.

Още в предаването - взела ли е подкуп съдебния медик доц. Мария Грозева по делото Белнейски? Отговорът в предаването "Часът на Милен Цветков" само по NovaPlay!