След финала на конкурса на \"На кафе\" и \"Love.net\" се заплете казус. Халил, бившият мъж на Люсия, пожела да каже своята позиция и влезе в студиото на предаването...

След финала на конкурса на \"На кафе\" и \"Love.net\" се заплете казус. Халил, бившият мъж на Люсия, пожела да каже своята позиция и влезе в студиото на предаването.


Една година криеха детето и прекратиха всякакъв контакт с мен, разказа Халил. Той коментира, че детето му не може да бъде осиновявано, при положение, че биологичният баща е жив и здрав.


Иван, човекът, който е сега до Люсия, попита Халил защо по време на раждането на сина си, не бил в България. Халил обясни, че се е лекувал от наркозависимост и не е искал детето му да го види в състоянието, в което е бил. Той твърди, че не е вземал наркотици от две години. Халил обясни, че просто иска да вижда детето си, но Люсия не желае това.


Тя разказа, че след завръщането си от лечение, Халил е вземал амфетамини, а той й отвърна: Ти също си вземала, но това забравяш да го кажеш.