По-рано днес \"по пантофи\" в \"Станция Нова\" Борисов обяви, че ГЕРБ вече има кандидат за президент. Борисов категорично отхвърли възможността ГЕРБ да подкрепи кандидатурата на Меглена Кунева. Той посочи като най-подходящ за държавен глава бившия премиер Симеон Сакскобургготски.

Увеличението на заплатите и пенсиите се отлага, неясно докога. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов. Той обяви, че доходите ще се повишат, едва когато държавата си стъпи на краката.

Припомняме ви, вчера финансовият министър Симеон Дянков каза, че минималните възнаграждения няма да се повишат от първи юли - както се очакваше и така попари надеждите на хората с най-ниски доходи.

Коментарът на президента Георги Първанов от днес – \"Не би трябвало тежестта на изхода от кризата да се стоварва върху бедните\", категоричен е държавният глава.

В Етрополе премиерът направи първа копка за ремонта на уличната мрежа. В знак на почит получи символа на града.

По-рано днес \"по пантофи\" в \"Станция Нова\" Борисов обяви, че ГЕРБ вече има кандидат за президент.
 
Борисов категорично отхвърли възможността ГЕРБ да подкрепи кандидатурата на Меглена Кунева. Той посочи като най-подходящ за държавен глава бившия премиер Симеон Сакскобургготски.

Подробности – във видеото.