Собственикът на ЦСКА даде подробности и за бъдещето на тима...

Димитър Борисов, собственик на ПФК ЦСКА, каза, че загубата на тима срещу "Лудогорец" на 23-ти май в Разград няма да бъде определяща за бъдещето на треньора на отбора Стойчо Младенов.

„Ние сме се разбрали отдавна, той има 3-годишен договор, има желание да работи и си остава на работа", допълни Борисов.

Той каза още, че има футболисти с изтекли договори, които ще бъдат прекратени. „Това са чужденци основно, които тази година не можаха да спомогнат много за нашия отбор да вземе титла и не можаха да се наложат в нашия състав", каза собственикът на тима.

За Румен Трифонов и Николай Дюлгеров, Борисов уточни, че предстои да се обсъдят договорите им с треньора Младенов. Подробности за бъдещето на другите футболисти в отбора вижте във видеото.

По въпроса за финансирането на ЦСКА, Борисов сподели:

„Аз не съм чул Гриша Ганчев да купува клуба. По принцип не съм чул Гриша Ганчев да вади пари за клуба. Очакваше се да влезне някакъв процент, но само имахме разговор, нищо повече. Той човека си има други ангажименти, други проблеми и в момента едва ли му е до футбол. Смятам, че той, когато стане по-свободен и по-спокоен, би могъл да ми се обади".

„Всеки, който помогне, ще е в полза. Дали ще е Гриша Ганчев или някой друг... Всеки, който помага, ще е в полза на ЦСКА", каза Борисов и допълни, че нуждата от помощ е належаща за отбора.

„Аз не виждам клуб в България, който не иска да бъде допълнително финансиран", заключи той.