Родителите нямат търпение игрите да започнат

Горди майки на голяма част от олимпийските звезди се събраха в английската столица, за да изразят своята подкрепа към децата си преди началото на Олимпиадата. Илеана Лохте, майка на звездата в отбора по плуване на САЩ Райън Лохте, бе част от групата, която представляваше семействата на повече от 150 атлети. Нейният син ще бъде замесен в една от най-очакваните битки по време на игрите, когато се изправи срещу своя сънародник Майкъл Фелпс. Според Илеана, детето и е готово за грандиозното предизвикателство.

„Той е много въодушевен и няма търпение игрите да започнат. Дори и да не спечели, аз знам, че ще се раздаде на 100% и ще бъда горда с него, каквото и да се случи”, обясни Илеана.

Каролина Хой, която е майка на олимпийския шампион в колоезденето Крис Хой сподели, че няма търпение да види сина си да носи знамето на Великобритания по време на откриващата церемония на игрите.

„Фантастично е, че Крис ще носи флага, а вълнението е още по-голямо, защото е и на родна земя”, не скри емоциите си Каролина.

Майки от всички краища на света се събраха в английската столица като част от спонсорска кампания.

„Зад всеки  шампион стои изключителен човек. Майка, която му помага през целия му път, за да може да бъде постигната олимпийската мечта”, развълнувано коментира и Марк Причард, който е един от организаторите на събитието.