Поредни проблеми в ЦСКА преди реванша с Мура

Ден преди решителния мач със словенския Мура от втория предварителен кръг на "Лига Европа", старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че за първи път в своята кариера изпада в толкова тежка ситуация. Първият двубой в Словения завърши 0:0, а за реванша "червените" ще разчитат на едва 13 полеви футболисти.

"За първи път ми се случва да изпадам в такава ситуация, но ние сме ЦСКА. Клубът се е справял и в по-тежки ситуации, няма да е нещо ново за нас. Ако си спомняте преди години имахме един състав за Купата на УЕФА и един за първенството. Точно в такава ситуация не сме изпадали, но в подобна, с толкова малобройна чета, не сме. Пак ви казвам, отново ще се справим. ЦСКА затова е ЦСКА, за да се справя в такива моменти" - заяви Младенов.

Срещата с Мура пропуска контузеният защитник Иван Бандаловски. Килиан Шеридън е наказан, а другият основен нападател Мишел Платини не бе картотекиран навреме. Тримата футболисти от Локомотив Пловдив Юнес Бенжалюн, Джереми Родригес и Сержиньо направиха първата си тренировка с ЦСКА, но все още няма официална информация от страна на клуба за трансферите им.

"Знаете как е - когато няма дъжд и росата помага" - бе единственото, което каза Младенов по повод на новите попълнения.

Мачът с Мура е утре от 20:00 и ще бъде предаван пряко по Нова Телевизия.